Zupa Kalafiorowa Jedwabista
Jedwabisty kalafior zupa może być tylko zupa szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, wodę, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Jedwabista zupa kalafiorowa z chrupkami parmezanu, Jedwabista Zupa Z Cukinii, oraz Jedwabista Zupa Edamame.
Instrukcje
W garnku rozpuścić masło.
Dodać cebulę, szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać kalafior, tymianek i liść laurowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior jest ledwo zmiękczona, o 5 protokół.
Dodać bulion i wodę, doprawić solą i pieprzem. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż kalafior zmięknie, o 30 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy.
Pracując partiami, puree zupę, aż będzie bardzo gładka. Doprawić gałką muszkatołową.
Zupę podawać z Podsmażonymi przegrzebkami, sałatką ziołową i kalafiorem pieczonym w Dijon.