Zupa Jęczmienna Wołowa

Zupa Jęczmienna Wołowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać wołowina jęczmień zupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 32 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się jęczmień, marchew, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienno-wołowa, oraz Zupa Wołowo-Jęczmienna.

Instrukcje

1
Mięso brązowe w dużym rondlu; odcedzić. Mieszać w wodzie, pomidory, marchew, grzyby, jęczmień, czosnek i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
JęczmieńJęczmień
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 10 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
3
Dodać VELVEETA; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn