Zupa Jarzynowa Z Serem

Zupa Jarzynowa Z Serem
Zupa jarzynowa z serem to bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz cebulę, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana Balsamiczno-czerwona zupa cebulowa z grzankami z serem, Warzywna Zupa Serowa I, oraz Warzywna Zupa Serowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze 10 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 20-25 minut lub do ogrzania przez i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zupę kadzi do misek żaroodpornych. Na wierzchu grzanki i ser. Broil 6 w. od ognia do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn