Zupa jarzynowa "dwukrotnie gotowana" z białą fasolą

Zupa jarzynowa
"Dwukrotnie gotowana" zupa jarzynowa z białą fasolą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jeśli masz kapustę savoy, oliwę z oliwek, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jarzynowa Zupa jęczmienna z białą fasolą i jarmużem, Włoska zupa jarzynowa z białą fasolą, oraz Wiosenna sałatka jarzynowa z białą fasolą i parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć fasolę Północną do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczająco zimnej wody do pokrycia fasoli przez 3 cale; niech moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
3
Drenaż. Wróć do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj wystarczającą ilość świeżej zimnej wody, aby pokryć fasolę o 3 cale. Gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Drenaż. Puree 1 szklanka fasoli w procesorze. Odstawić puree fasolowe i całą fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
6
Rozgrzać 4 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj posiekaną cebulę i natkę pietruszki; smażyć 3 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
8
Dodaj pozostałe warzywa i pancetta; sauté 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
9
Dodaj 10 szklanek bulionu z kurczaka, puree z fasoli i całą fasolę. Przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, około 1 1/2 godziny. Doprawić solą i pieprzem. Lekko schłodzić. Chill uncovered do zimna. Cover; chill overnight.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
10
Przynieś zupę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
11
Usunąć naleśnik. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
12
Pozostałą oliwę polać zupą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn