Zupa Farro z Chorizo

Zupa Farro z Chorizo
Zupa Farro z Chorizo to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciecierzycy, marchew, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 20 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Obfite Chicken Chorizo, jarmuż, fasola i Farro zupa, Zuppa di Farro (włoska zupa Farro), oraz Faszerowane Acorn Squash z Chorizo i Farro.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać chorizo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
3
Przenieść na talerz.
4
Dodaj marchew, cebulę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do garnka. Gotować, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, aż lekko przyciemni, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
6
Dodać bulion, 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż Farro jest miękka, 20 do 25 minut. Wymieszać z ciecierzycą, chorizo, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Dusić, aż chard jest miękka, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
PieprzPieprz
BulionBulion
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
FarroFarro
WodaWoda
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn