Zupa Escarole z imbirem i kolendrą
Zupa Escarole z imbirem i kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piersi z kurczaka, marchew, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Rybno-warzywna z limonką, imbirem i kolendrą, Zupa marchewkowo-imbirowa z Fromage Blanc i pesto z kolendry, oraz Zbilansowana dieta: zupa z makaronem z indyka z imbirem i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu 3-quart.
Dodaj marchew i makaron; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z escarole i kurczaka; gotować przez 3 minuty lub aż kurczak jest gotowy.
Wyjąć z ognia; wymieszać z imbirem i pastą curry. Zupa z kadzi na 4 miseczki; posypać kolendrą.