Zupa Cebulowa Z Fontiną i Tymiankiem
Zupa Cebulowa z Fontinanem i Tymiankiem zajmuje od początku do końca około 39 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 338 kalorii, 14 g białka i 20 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję, ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sól koszerną, liście tymianku, cebulę widalijską i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest idealna na jesień. Ten przepis zachwycił 44 osoby. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Zupa Cebulowa z Fontinanem i Tymiankiem, Pieczona Fontina z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek i Tymiankiem oraz Fontina, Koperkiem i Pizza Cebulowa.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, około 10 minut.
Dodać tymianek i bulion. Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, aż cebula będzie miękka, około 15 minut.
Rozdzielić zupę pomiędzy 4 żaroodporne kokilki. Rozłóż pokrojony w kostkę chleb pomiędzy foremki. Na każdym z nich ułóż plasterki sera Fontina.
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złocisty i musujący, około 4 minut.