Zupa Cebulowa Z Fontiną i Tymiankiem

Zupa Cebulowa Z Fontiną i Tymiankiem
Zupa Cebulowa z Fontinanem i Tymiankiem zajmuje od początku do końca około 39 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 338 kalorii, 14 g białka i 20 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję, ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sól koszerną, liście tymianku, cebulę widalijską i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest idealna na jesień. Ten przepis zachwycił 44 osoby. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Zupa Cebulowa z Fontinanem i Tymiankiem, Pieczona Fontina z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek i Tymiankiem oraz Fontina, Koperkiem i Pizza Cebulowa.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Uncja Pokrojonej W Kostkę Szalotki1 Uncja Pokrojonej W Kostkę Szalotki
3
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na KawałkiZwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na Kawałki
Opcjonalnie Dodatkowy świeży RozmarynOpcjonalnie Dodatkowy świeży Rozmaryn
Lody Cytrynowe, ZmiękczoneLody Cytrynowe, Zmiękczone
4
Dodać tymianek i bulion. Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, aż cebula będzie miękka, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na KawałkiZwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na Kawałki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Filiżanki Posiekanej Wędzonej MozzarelliFiliżanki Posiekanej Wędzonej Mozzarelli
5
Rozdzielić zupę pomiędzy 4 żaroodporne kokilki. Rozłóż pokrojony w kostkę chleb pomiędzy foremki. Na każdym z nich ułóż plasterki sera Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
1 Niekrojony Okrągły Bochenek (1-1/2 Funta) Chleba Na Zakwasie1 Niekrojony Okrągły Bochenek (1-1/2 Funta) Chleba Na Zakwasie
1/2 Funta świeżo Oczyszczonych I łuskanych Raków Lub Użyj Mrożonych1/2 Funta świeżo Oczyszczonych I łuskanych Raków Lub Użyj Mrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złocisty i musujący, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Bochenek Chleba Na ZakwasieOkrągły Bochenek Chleba Na Zakwasie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Udek Z Kurczaka, Bez Skóry I Kości, Pokrojonych W 1-calowe Kostki8 Udek Z Kurczaka, Bez Skóry I Kości, Pokrojonych W 1-calowe Kostki
7
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn