Zupa Brzoskwiniowo-Morelowa
Zupa brzoskwiniowo-Morelowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz morele, koniak, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Ciasto amaretti brzoskwiniowo-morelowe, Morelowy Placek Brzoskwiniowy, oraz Morelowe Koktajle Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć koniak i żurawinę w misce; odstawić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
W blenderze umieść koniak i żurawinę; procesuj, aż żurawina zostanie drobno posiekana.
Dodaj sok pomarańczowy, brzoskwinie i morele; proces aż mieszanina brzoskwiń będzie gładka i żurawiny są mielone. Kryj się i wyluzuj.
Uwaga: możesz pominąć koniak i w razie potrzeby użyć 2 1/4 szklanki soku pomarańczowego.