Zupa Albondigas I
Zupa Albondigas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 10 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 153 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną wołowinę, salsę, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 54%. Podobne przepisy to Zupa Albondigas II, Zupa Albondigas, oraz Zupa Albondigas.
Instrukcje
Wymieszaj bulion wołowy, salsę, 1 cebulę, pomidory, suszoną bazylię, oregano i 1/4 łyżeczki pieprzu. Campbella), wyeliminuj sól z klopsików i użyj 5 puszek (po 10,5 uncji) bulionu plus jedną kwartę wody.) Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Połącz mielony uchwyt, kiełbasę, 1 cebulę, jajko, sól, 1/4 łyżeczki pieprzu, czosnek w proszku, mleko, świeżą bazylię i mąkę kukurydzianą i dobrze wymieszaj. Uformuj małe klopsiki wielkości kęsa.
Dodaj klopsiki i ryż do bulionu. Dusić pod przykryciem, bardzo powoli przez 1 do 1 1/2 godziny.