Zimowy zachód słońca w Positano Arturo
Zimowy zachód słońca w Positano firmy Arturo może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis służy 1 osobie. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 2 g tłuszczu i łącznie 426 kalorii. Za 2,85 USD za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga świeżo upieczonego ciasteczka z kawałkami czekolady, ciepłego syropu czekoladowego, bitej śmietany i tia marii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Będzie hitem na Twojej zimowej imprezie. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9%, to danie można ulepszyć. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Positano Pizzas, Buca Di Beppo Rigatoni Positano (Copycat) i Desert Sunset.
Instrukcje
Rozgrzej puszkę bitej śmietany, zanurzając ją w garnku wypełnionym średnio gorącą wodą na trzy do pięciu minut. (Woda powinna pokrywać co najmniej połowę puszki.)
Połącz Malibu, creme de cacao i Tia Maria w szklance w stylu staromodnym. Delikatnie wymieszać.
Wyjmij puszkę bitej śmietany ze średnio gorącej wody i zalej mieszaninę bitą śmietaną.
Skropić gorącą czekoladą.
Podawać ze świeżo upieczonym ciasteczkiem czekoladowym na boku.