Ziemniaki Po Rosyjsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj Rosyjskich ziemniaków. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 388 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, soli, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Po Rosyjsku, Ziemniaki Smażone Po Rosyjsku, oraz Rosyjskie Ziemniaki Pieczone Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki soli.
Roztopić 4 łyżki masła na małej patelni na dużym ogniu; dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół. Czosnek i śmietanę wymieszać z puree ziemniaczanym.
Przenieś mieszaninę ziemniaków do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Kropka z 3 łyżkami masła. (Całkowicie schłodzić, przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin, w razie potrzeby.)
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut. Top równomiernie z serem, w razie potrzeby, i piec 5 Więcej minut lub do stopienia.