Zielony Burger Chile z chrupiącą sałatką z awokado
Zielony Burger Chile z chrupiącą sałatką z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 48g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bułki z sezamem, dojrzewający ser provolone, chiles poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielony Chile i Avocado-Mayo Burger, Sałatka Ceviche Z Awokado, Kolendrą I Zielonym Chile, oraz Zielony Chile Bison Burger.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Chili posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj do momentu, aż ze wszystkich stron i będzie miękki, około 12 minut.
Usuń chiles z grilla, umieścić w misce, przykryć folią i odstawić 15 protokół. Obrać, łodygi i nasiona chiles. Pokrój chiles i odstawić.
Dodać 4 luźno zapakowane kotlety burger rzucając niektóre z mięsa z rąk do rąk. naciśnij kciuk do środka każdego patty, aby trochę dobrze. (W tym momencie można schłodzić lub nawet zamrozić hamburgery na krótko, aby lepiej trzymały swoje kształty po ugotowaniu.)
Posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj, aż lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średniej doneness, o 8 protokół. Top każdy burger z 2 plastrami sera, zamknąć pokrywę grilla i kontynuować gotowanie przez około 30 sekund lub aż ser po prostu topi.
Połóż bułki na grillu, odetnij bok i grilluj, aż lekko zwęglą, około 15 sekund.
Umieścić hamburgery na dolnej połowie, umieścić kilka plastrów poblano na wierzchu sera i przykryć blaty burger.