Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej sałatki z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 34 fanów. Mieszanka pieprzu, sałaty, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane cebule, Jalapeños i ogórki, Panzanella Z Ogórkami I Marynowaną Cebulą, oraz Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia. W międzyczasie połącz ocet, 3/4 szklanki wody, cukier i dużą szczyptę soli w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Zdjąć z ognia, następnie dodać ogórek, cebulę i grzyby do garnka i przykryć czystym ręcznikiem do naczyń lub ręcznikiem papierowym bezpośrednio w kontakcie z powierzchnią. Odstawić na dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W międzyczasie blanszować groszek we wrzącej wodzie, aż do jasnozielonego, ale nadal chrupiącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Cukrowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przełożyć do sitka lub durszlaka i uruchomić pod zimną wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Odcedzić marynowane ogórki, cebulę i grzyby przez drobny sitko siatkowe lub durszlak, zastrzegając 2 łyżki płynu do trawienia. Ogórki konserwowe pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Przełożyć groszek i ogórki na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Cukrowy
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Połącz musztardę i reserved płyn do wytrawiania w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki