Zielona Kapusta Indyjska

Zielona Kapusta Indyjska
Przepis Indyjska zielona kapusta jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz średnio dużą cebulę, kminek, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Kapusta indyjska i marchew, oraz Kapusta Indyjska Przyprawiona dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nos łączy przyprawę z redukcyjnym owocem; podniebienie wyświetla pieprzne nuty; klasyczny Veltliner z tarasów lessowych. To wino jest częścią linii od Leth, która charakteryzuje się złożonością smaku, mineralnością i trwałością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn