Zdrowe, bezglutenowe Danie lato: Cherry Quinoa & krewetki jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony pieprz, quinoa, salsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zdrowe Bezglutenowe Krakersy Czekoladowe Quinoa, Bezglutenowe różne orzechy i Nasiona zdrowe Quinoa Granola, oraz Muffinki wiśniowo-bananowe z kawałkami gorzkiej czekolady {zdrowe i bezglutenowe}.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.