Zdrowa Tarta Jagodowo-Cytrynowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zdrowej tarty jagodowo-cytrynowej. Ten przepis służy 10. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz śmietanę, brązowy cukier, twarożek cytrynowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta cytrynowo-jagodowa, Tarta Jagodowo-Cytrynowa, oraz Tarta Cytrynowo-Jagodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. W średniej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż puszyste. Ubić w produkcie jajecznym do wymieszania. Ubij w mące, aż ciasto uformuje się. Naciśnij mocno ciasto w dolnej i górnej części niełuskanej 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Dno dokładnie nakłuć widelcem.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. Jeśli crust puffs w centrum, ukłuć widelcem. Schłodzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
W małej misce ubić twarożek cytrynowy i śmietanę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Rozłóż równomiernie na skórce. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem polej jagodami.