Zbożowo-musli " jabłka
Nigdy nie można mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj jabłek Zbożowo-musli. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 806 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, regularne pianki, musli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Super Niskotłuszczowe Płatki Musli, Batoniki Zbożowe Musli, oraz Gorące Płatki Z Jagodami I Granolą.
Instrukcje
Masło mikrofalowe i pianki w lekko nasmarowanej dużej misce mikrofalowej w wysokiej 3 minuty, mieszając po 2 minutach. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wymieszać w płatkach zbożowych i musli, partiami, aż dobrze pokryte.
Płaszcz ręce sprayem do gotowania. Uformuj ciepłą mieszaninę w 8 (4-calowe) kulki (około 1 szklanki każda), lekko smarując dłonie w razie potrzeby.
Umieścić kulki na papierze woskowym. Naciśnij 1 pół pręta precla, złamany koniec w dół, do góry każdej piłki.
Ostudzić całkowicie (około 30 minut).
Mikrofalowe kąski czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokie 2 minuty, mieszając po 1 minucie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Czekoladę polać kulkami, posypać cukrem.
Do przodu: owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni.
Chrupiące płatki ryżowe "jabłka": Pomiń granolę i zwiększ chrupiące płatki ryżowe do 7 filiżanek. Postępuj zgodnie z przepisem.