Imbirowy Ananasowy Poncz Musujący

Imbirowy Ananasowy Poncz Musujący
Ginger ananas Sparkling Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, wodę, wodę gazowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Musujący Cytrusowy Poncz Ananasowy, Poncz Ananasowo-Limonkowy Musujący, oraz Sparkling Cranberry Ginger Punch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, cukier i imbir do wrzenia w rondlu 1-do 1 1/2-quart, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut, a następnie zdjąć z ognia i strome, odkryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać syrop przez sito do miski, odrzucając imbir. Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Wymieszaj syrop imbirowy i soki owocowe w misce do ponczu lub dzbanku. Wymieszać z wodą gazowaną i lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
ImbirImbir
OwoceOwoce
SyropSyrop
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Syrop imbirowy utrzymuje, przykryty i schłodzony, 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn