Zapiekanka ziemniaczana i Selerowo-korzeniowa z wędzonym Plamiakiem

Zapiekanka ziemniaczana i Selerowo-korzeniowa z wędzonym Plamiakiem
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Zapiekanka ziemniaczana i Selerowo-korzeniowa z wędzonym Plamiakiem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka filetu z plamiaka, sól, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarka Z Korzenia Selera I Ziemniaków, Zapiekanka z korzenia ziemniaka i selera z porami, oraz Ziemniaki i korzeń selera zapiekane paczki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować cebulę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowy, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z plamiakiem, 1 łyżką natki pietruszki oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PlamiakPlamiak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połowę lub ćwierć korzenia selera, aby dopasować krajalnicę. Cienko pokroić ziemniaki i korzeń selera (o grubości około 1/8 cala) z krajalnicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
5
Warstw jedną trzecią ziemniaków i korzenia selera w maślanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Rozłóż połowę mieszaniny plamiaka na wierzchu, następnie powtórz warstwowanie z połową pozostałych warzyw, całą pozostałą mieszanką plamiaka, a następnie pozostałymi warzywami. Wymieszać śmietanę, mleko, sól i pieprz i zalać wierzchem zapiekanki, następnie przykryć naczynie szczelnie folią z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PlamiakPlamiak
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Zapiekać w środku piekarnika, aż warzywa będą po prostu miękkie, około 1 godziny. Odkryć i piec, fastrygowanie 2 lub 3 razy z soków z patelni, aż top jest złoty, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Odstawić 10 minut, a następnie posypać pozostałą łyżką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
* Dostępne w azjatyckich sklepach z naczyniami kuchennymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn