Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Zapiekanka z zieloną fasolą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka fasoli, wina, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, o 3 lub 4 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, aż rumiane, o 3 do 4 protokół.
Dodać czosnek i tymianek. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku. Gotuj, aż czosnek będzie pachnący, około 1 minuty.
Dodać brandy lub koniak, czerwone Wino i bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia. Dusić do mieszania smaków i zmniejszyć sos, o 2 do 3 protokół.
Dodać fasolkę szparagową do sosu grzybowego i wrzucić do herbu.
Umieścić na dużym naczyniu, ponownie doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Przed podaniem polać smażoną cebulą.
2 ćwiartki oleju arachidowego, do smażenia
2 duże czerwone cebule, cienko pokrojone i podzielone na pierścienie
2 szklanki ryżu Arborio, przepis poniżej
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w głębokiej frytkownicy lub głębokim garnku do 375 stopni F.
Włożyć krążki cebuli do dużej miski.
Maślankę zalać cebulą i wrzucić do herbu. Wytrząsnąć nadmiar płynu.
Cebulę zanurzyć w powłoce ryżowej Arborio, pokrywając dokładnie
Smażyć cebulę w małych partiach, aż będzie chrupiąca, około 2 minut na partię. Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić. Doprawić solą, do smaku.
3 szklanki mąki uniwersalnej
1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu
Ryż zmielić w blenderze lub młynku do przypraw na bardzo drobny proszek. Umieść go w misce i dodaj mąkę, kaszę manną, sól i pieprz. Wrzucić, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w zamkniętym pojemniku w zamrażarce, aby uzyskać maksymalną świeżość.