Zapiekanka Z Wołowiną Mac
Zapiekanka z wołowiną Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, sól czosnkowa, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Boczek z jajkiem makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 13 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, cebulę i zielony pieprz, aż rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać w pepperoni, sos pomidorowy, sok pomidorowy, oregano, sól selera, cebula w proszku, sól czosnkowa, bazylia, płatki czerwonej papryki, i gotowanego makaronu.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Wyjąć zapiekankę z piekarnika i posypać serem mozzarella. Powrót do piekarnika i piec, aż ser topi się, o 5 protokół.