Zapiekanka z kiełbasą i fasolą
Jeśli masz w pobliżu 45 minut do spędzenia w kuchni, zapiekanka z kiełbasą i fasolą może być niesamowita bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz fasolę cannellini fasola, tymianek, kiełbasa z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Zapiekanka z kiełbasą i fasolą, Zapiekanka z kiełbasą i fasolą, oraz Zapiekanka z kiełbasą i fasolą.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i kiełbasę z indyka na patelnię; smażyć przez 5 minut lub aż rumiane.
Dodać czosnek i smażyć przez 2 minuty. Wymieszać w bulionie z kurczaka, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru, pastę pomidorową, suszony tymianek, świeżo zmielony czarny pieprz, fasolę cannellini i liść laurowy.
W razie potrzeby dodać zmieloną paprykę czerwoną. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1 1/2 szklanki.
Posypać bułkę tartą równomiernie na mieszaninie fasoli i lekko pokryć sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż zbrązowieje. Odrzuć liść laurowy.
Posypać natką pietruszki.