Zapiekanka Wołowa Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z wołowiny z grilla. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 500 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 130 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos z grilla, pomidory z puszki, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę chleba kukurydzianego, możesz podążać za tym daniem głównym z Indyjski Chleb Kukurydziany Budyń jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Wołowa Z Grilla, Pieczeń wołowa na grillu, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla (Bulgogi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Pokruszyć mieloną wołowinę na dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie rumiane.
Dodaj cebulę, paprykę, kukurydzę i pomidory. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać z sosem do grilla.
Rozprowadzić mieszaninę wołowiny w równej warstwie w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Przygotować mieszanki ciasta kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż ciasto na wierzchu mieszanki wołowiny.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złotobrązowa, a nóż włożony do środka warstwy chleba kukurydzianego wyjdzie czysty.