Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj zapiekanki warzywnej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka yam, bazylia, papryka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Zapiekanka Warzywna Do Zbioru, Herbed Harvest Vegetable Casserole, oraz Zapiekanka z kiełbasą i warzywami wolno gotująca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać yam i cebulę w roztopionym maśle, aż lekko rumiane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Pochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać cukinię, żółty squash, czerwona papryka, zielona papryka, oregano, bazylia, sól, i czarny pieprz do mieszaniny yam; gotować i mieszać, aż warzywa są ogrzewane przez i częściowo przetargu, 5 do 10 protokół.