Zapiekanka Do Pizzy

Zapiekanka Do Pizzy
Zapiekanka do pizzy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 103g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 2135 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz bulk kiełbasa, makaron koło wagon, oliwki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zapiekanka Do Pizzy, Zapiekanka Do Pizzy, oraz Zapiekanka Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Podczas gotowania makaronu; gotować kiełbasę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Makaron, kiełbasę i pozostałe składniki z wyjątkiem sera wymieszać w 2 i 1/2-kwartowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
MakaronyMakarony
5
Przykryć i piec około 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Piec ok. 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia89
Magazyn