Zapiekane przegrzebki z duszonym kolorem i sosem Cydr
Przepis zapiekane przegrzebki z duszonych zieleni Collard i sosem cydr może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bardzo nurek przegrzebki, wino, masło i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Duszona fasola z zieleniną i szynką.
Instrukcje
1
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj zielenie collard i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
5
Dodać wino i gotować, mieszając, aż collards zwiędną, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj wszystko, ale 1/3 szklanki bulionu z kurczaka do collards i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie małym ogniu do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Collard Greens
7
Dodać 2 łyżki octu cydr i 2 łyżki masła i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Przyprawić przegrzebki solą i pieprzem, posypać mąką, odsączając nadmiar. Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w pozostałej 1 łyżce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj przegrzebki i gotować na dużym ogniu, aż złoty na dnie, o 4 protokół. Włącz i gotować przegrzebki, aż lekko rumiane i gotowane przez, 1 do 2 minut dłużej.
Dodać jabłecznik, Pozostałe 1/3 szklanki bulionu z kurczaka i 1 łyżka octu i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż lekko zmniejszona, 5 protokół. Zmniejsz ogień do umiarkowanego, dodaj pozostałe 2 łyżki masła i wstrząśnij patelnią, aż masło zostanie włączone. Przecedzić do miski.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.