Zapiekane przegrzebki z duszonym kolorem i sosem Cydr

Zapiekane przegrzebki z duszonym kolorem i sosem Cydr
Przepis zapiekane przegrzebki z duszonych zieleni Collard i sosem cydr może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bardzo nurek przegrzebki, wino, masło i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Duszona fasola z zieleniną i szynką.

Instrukcje

1
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj zielenie collard i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
5
Dodać wino i gotować, mieszając, aż collards zwiędną, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj wszystko, ale 1/3 szklanki bulionu z kurczaka do collards i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie małym ogniu do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Collard GreensCollard Greens
7
Dodać 2 łyżki octu cydr i 2 łyżki masła i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Przyprawić przegrzebki solą i pieprzem, posypać mąką, odsączając nadmiar. Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w pozostałej 1 łyżce oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj przegrzebki i gotować na dużym ogniu, aż złoty na dnie, o 4 protokół. Włącz i gotować przegrzebki, aż lekko rumiane i gotowane przez, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
10
Przenieść przegrzebki do dużego talerza i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
11
Powrót patelni do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodać jabłecznik, Pozostałe 1/3 szklanki bulionu z kurczaka i 1 łyżka octu i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż lekko zmniejszona, 5 protokół. Zmniejsz ogień do umiarkowanego, dodaj pozostałe 2 łyżki masła i wstrząśnij patelnią, aż masło zostanie włączone. Przecedzić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
JabłecznikJabłecznik
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Za pomocą łyżki szczelinowej, kopiec collards na 8 talerzy. Top każdej porcji z 2 przegrzebki i sosem i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn