Przepis włoskie kije z kurczaka mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, mielony pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoskie Szparagi, Włoskie Kije Do Zanurzania, oraz Paluszki Do Chleba Z Ziołami Włoskimi podobnych receptur.
Na talerzu lub talerzu połączyć bułkę tartą, parmezan, tymianek, bazylię, oregano, sól, czosnek w proszku i czerwoną paprykę. Paski kurczaka zanurz w roztopionym maśle, a następnie zanurz je w mieszance okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z nich jest Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Bardzo intensywny i złożony, z delikatnymi owocowymi nutami czarnej wiśni i wiśni, wraz z intensywnymi i przyjemnymi pikantnymi zapachami, szczególnie tytoniu, kakao i czarnego pieprzu zmieszanymi z przyjemnymi nutami balsamicznymi i mineralnymi.