Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Przepis włoskie kanapki z wołowiną może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 297 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz zadek pieczeń, przyprawy, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoska wołowina do kanapek.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej torbie na zamek błyskawiczny i marynuj w lodówce przez noc.
Umieść wołowinę i marynatę w powolnej kuchence elektrycznej; gotować na niskim 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Umieść wołowinę na desce do krojenia (zapas płynu do gotowania); odstawić 10 minut. Cienko pokroić wołowinę; umieścić w płytkim naczyniu.
Wlać płyn do gotowania na wołowinę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę do patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości. Rolki pokroić wzdłuż, cięcie do, ale nie przez drugą stronę. Wydrąż górną i dolną połowę bułek, pozostawiając skorupę o grubości 3/4 cala; zarezerwuj rozdarty chleb na inne użycie. Ułóż około 3 uncji wołowiny i 2 łyżki papryki na każdej rolce.
Skropić 1 łyżkę płynu do gotowania na wołowinę i paprykę; top z giardiniera, w razie potrzeby.
Podawać z pozostałymi 2 1/2 szklanki płynu do gotowania do zanurzenia.