Włoskie ciasteczka Kathy

Włoskie ciasteczka Kathy
Przepis na włoskie ciasteczka Kathy jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 118 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 956 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Kathy ' s Frosted Soft Sugar Cookies, Porzeczka Kathy Glazurowana szynka, oraz Kathy ' s Herbed Corn.

Instrukcje

1
Margarynę śmietankową lub masło i cukier dokładnie; dodać jajka, wanilię i 2 łyżki soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MasłoMasło
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
2
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i stopniowo dodawać do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką desce przez około 5 minut. Używając łyżek stołowych ciasta, zwijaj w 6-calowych długościach; naciśnij końce razem, aby utworzyć pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 350 stopni F (180 stopni C) przez 15-17 minut lub do lekko złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz 2 1/2 szklanki cukru cukierniczego z wystarczającą ilością soku pomarańczowego, aby uzyskać cienką glazurę. Zanurz każde gorące ciastko w glazurze; schłodzić na stojakach. Udekorować posypką konfetti, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PosypkiPosypki
Pliki CookiePliki Cookie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
CukierCukier

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn