Włoski Indyk z polentą

Włoski Indyk z polentą
Włoski Indyk z Polentanem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej piersi indyka, parmezan, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Włoska Polenta Zapiekanka Z Indyka, Polenta z włoską kiełbasą, oraz Włoska kiełbasa z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz średniej patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
3
Dodać indyka i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż indyk będzie rumiany, mieszając, aż indyk się kruszy. Wymieszaj pomidory, włoską przyprawę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
5
Pokrój polentę na 12 rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
6
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 10 minut z każdej strony lub do lekko rumiane. Aby służyć, top polenta z mieszaniny indyka; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Wskazówka: Polenta to produkt z mąki kukurydzianej podobny do żółtej kaszy. Wstępnie gotowana polenta jest w opakowaniu, które wygląda jak tubka kiełbasy i zwykle znajduje się w sekcji produktów w sklepie spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn