Włoski Gulasz Warzywny
Włoski gulasz warzywny jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszkę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoski Gulasz Warzywny, Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta), oraz Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać cukinię i 6 kolejnych składników (cukinia przez sos pomidorowy); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Dodaj fasolę, fasolkę szparagową i pietruszkę; dusić, odkryte, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Chochlę pokroić w 6 miseczek; posypać serem.
W razie potrzeby udekoruj świeżym tymiankiem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.