Włoski Dip ziołowo-serowy
Need a gluten free and דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Włoski Dip ziołowo-serowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Mieszanka tymianku, skrobi kukurydzianej, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski chleb ziołowo-serowy, Włoska Pizza Serowa Z Ziołami, oraz Dip Z Serem Pimento.
Instrukcje
Umieść mozzarellę i fontinę w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż będą równomiernie pokryte. Odstawić.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszać z odparowanym mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać mozzarella, fontina, i parmezan. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszaj z bazylią, oregano, tymiankiem, rozmarynem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przelać do miski i podawać natychmiast.