Włoski Dip ziołowo-serowy

Włoski Dip ziołowo-serowy
Need a gluten free and דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Włoski Dip ziołowo-serowy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Mieszanka tymianku, skrobi kukurydzianej, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski chleb ziołowo-serowy, Włoska Pizza Serowa Z Ziołami, oraz Dip Z Serem Pimento.

Instrukcje

1
Umieść mozzarellę i fontinę w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż będą równomiernie pokryte. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Wymieszać z odparowanym mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać mozzarella, fontina, i parmezan. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszaj z bazylią, oregano, tymiankiem, rozmarynem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Ser FontinaSer Fontina
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Przelać do miski i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn