Włoska Sałatka Ogrodowa

Włoska Sałatka Ogrodowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj włoskiej sałatki ogrodowej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, paprykę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Sałatka Ogrodowa, Sałatka Ogrodowa Z Włoskim Sosem, oraz Włoska Sałatka Ogrodowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa i oliwki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZieloniZieloni
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn