Węzły Czosnkowe

Węzły Czosnkowe
Czosnek węzłów może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 324 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś arkusze ciasta francuskiego, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Węzły Czosnkowe, Węzły Czosnkowe, oraz Węzły Czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 stopni F. ubić jajko i wodę w małej misce widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać mąkę na powierzchni roboczej. Rozłóż arkusz ciasta na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rozwałkuj arkusz ciasta na 10-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Umyj dolną połowę arkusza ciasta mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Posypać połowę czosnku, pietruszki i sera na dolnej połowie arkusza ciasta. Złożyć ciasto na pół na mieszance czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
6
Ciasto posmarować mieszanką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Na ciasto posypać pozostały czosnek, natkę pietruszki i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
8
Ciasto lekko rozwałkować wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
9
Ciasto pokroić w paski 20 (o szerokości około 1/2 cala). Zawiąż każdy pasek w "węzeł".
10
Umieścić wypieki na 2 blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piec przez 20 minut lub aż wypieki będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Niech wypieki ostygną na blasze do pieczenia na stojakach z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn