Wędzony Mostek Wołowy
Przepis wędzony mostek wołowy jest gotowy w około 9 godzin i 18 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 3,84 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 63g białka, oraz 23G tłuszczu. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, pieprz cayenne, mielone oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah
Ten Syrah ma ciemny rubinowy czerwony kolor i ma czarną wiśnię, lukrecję, pieprz i nuty dziczyzny na perfumowanym nosie. Są ślady fiołków i czarnej herbaty, które równoważą owocowe smaki. Jego giętkie wejście na palateis, po którym następuje ładnie wyrafinowana struktura i długie, pozornie nieskończone wykończenie.