Wędzone Tofu, Le Puy Soczewica, Sałatka Ze Szpinakiem

Wędzone Tofu, Le Puy Soczewica, Sałatka Ze Szpinakiem
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Wędzone Tofu, Le Puy soczewica, i sałatka szpinak może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, soczewicę le puy, liście szpinaku dla niemowląt i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć nasiona słonecznika można śledzić to danie główne z chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy jako deser. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Łososia Wędzonego Na Gorąco, Jajek I Soczewicy, Łosoś wędzony z sałatką z soczewicy, oraz Sałatka z łososia wędzonego i soczewicy - 7 punktów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia74
Magazyn