Współczesna Sałatka Nicoise może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 352 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, paprykę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Współczesna Sałatka Waldorfska, Współczesny Koktajl Krewetkowy, oraz Współczesna Zapiekanka Z Tuńczykiem I Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marynować filet z tuńczyka w soku z cytryny, sól, kurkuma, chili w proszku, kolendra w proszku, popękane odciski pieprzu i kminek w proszku.Zmielić razem w mikserze kolendry, orzechy włoskie, chili i oliwy z oliwek, aby pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra Mielona
Popękany Pieprz
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kminek Mielony
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
(duża Tuba)
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ziemniaki wymieszać z pesto i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Wymieszać blanszowaną zieloną fasolkę z miodem, olejem sezamowym i nasionami sezamu; odstawić.Paprykę prażoną obieramy i kroimy w paski; marynujemy octem balsamicznym, solą i sugar.In gorąca patelnia rozgrzać 1 łyżka oleju i sear tuńczyka sezon ze wszystkich stron pozostawiając centrum zimne i rzadkie.Na talerzu umieść sałatkę ziemniaczaną na środku; ułóż zieloną fasolkę i paprykę na wierzchu.Tuńczyka pokroić cienko i ułożyć na wierzchu warzyw.Pozostawić 4 plastry na osobę.Top z plasterkami gotowanych jajek i rzucać oliwkami wokół salad.It jest dobrze wyglądający i robi dobre wrażenie na gościach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Sałatka Ziemniaczana
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Fasola Szparagowa
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, Przycięte
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
(duża Tuba)
Mandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki