Wołowina cebulowa po Jus
Przepis na wołowinę cebulową au jus można przygotować w około 2 godziny i 50 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 2,64 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42 g białka , 19 g tłuszczu i łącznie 457 kalorii . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, ząbków czosnku, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi sos. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 58% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Spróbuj cebulowej wołowiny au Jus , cebulowej wołowiny au Jus i pieczonej wołowiny z cebulą au Jus, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu usmaż na rumiano ze wszystkich stron na oleju; odpływ. Na dużej patelni podsmaż cebulę na 2 łyżkach masła, aż będzie miękka.
Dodać wodę, sos sojowy, mieszankę zupy, czosnek i sos brązujący według uznania.
Polać pieczeń. Przykryj i piecz w temperaturze 325°C przez 2-1/2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut. Włóż mięso z powrotem do soków na patelnię. Przekrój chleb na pół wzdłuż; pociąć na 3 cale. Sekcje.
Pozostałym masłem rozsmaruj chleb.
Ułożyć na blasze do pieczenia. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 2-3 minuty lub do złotego koloru. Na wierzch wołowina i cebula; posypać serem. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 1-2 minuty lub do momentu, aż ser się roztopi.
Podawać z sosami z patelni.