Wołowina cebulowa po Jus

Wołowina cebulowa po Jus
Przepis na wołowinę cebulową au jus można przygotować w około 2 godziny i 50 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 2,64 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42 g białka , 19 g tłuszczu i łącznie 457 kalorii . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, ząbków czosnku, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi sos. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 58% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Spróbuj cebulowej wołowiny au Jus , cebulowej wołowiny au Jus i pieczonej wołowiny z cebulą au Jus, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu usmaż na rumiano ze wszystkich stron na oleju; odpływ. Na dużej patelni podsmaż cebulę na 2 łyżkach masła, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Brandy Lub Ekstrakt WaniliowyEkstrakt Brandy Lub Ekstrakt Waniliowy
2 Szklanki Startego Romano2 Szklanki Startego Romano
Do Podania Pokruszony Ser Localli Lub Ulubiony Ser TartyDo Podania Pokruszony Ser Localli Lub Ulubiony Ser Tarty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszone Oregano, Plus Więcej Do PosypaniaSuszone Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
2
Dodać wodę, sos sojowy, mieszankę zupy, czosnek i sos brązujący według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych1/2 Szklanki Cheerios Wieloziarnistych
Mieszanka Zupy MakaronowejMieszanka Zupy Makaronowej
1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe
1 1/2 Szklanki (9 Uncji) łuskanego Groszku Edamame1 1/2 Szklanki (9 Uncji) łuskanego Groszku Edamame
3
Polać pieczeń. Przykryj i piecz w temperaturze 325°C przez 2-1/2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Chipsów Do Pieczenia Z Gorzkiej Czekolady O Zawartości 60% Kakao2/3 Szklanki Chipsów Do Pieczenia Z Gorzkiej Czekolady O Zawartości 60% Kakao
4
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut. Włóż mięso z powrotem do soków na patelnię. Przekrój chleb na pół wzdłuż; pociąć na 3 cale. Sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do PodaniaPosiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do Podania
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
5
Pozostałym masłem rozsmaruj chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Brandy Lub Ekstrakt WaniliowyEkstrakt Brandy Lub Ekstrakt Waniliowy
Chipsy Tortilla I Salsa Do PodaniaChipsy Tortilla I Salsa Do Podania
Posiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do PodaniaPosiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do Podania
6
Ułożyć na blasze do pieczenia. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 2-3 minuty lub do złotego koloru. Na wierzch wołowina i cebula; posypać serem. Podpiekaj 4-6 cali od ognia przez 1-2 minuty lub do momentu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
2 Szklanki Startego Romano2 Szklanki Startego Romano
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (14 Uncji) Opakowanie Mrożonych Frytek1 (14 Uncji) Opakowanie Mrożonych Frytek
7
Podawać z sosami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1 1/2 Szklanki (5 Uncji) Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSos
Magazyn