Migdałowe Crunchies
Migdałowe Crunchies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 147 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 113 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, cukier puder cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crunchies, Crunchies Zbożowe, oraz BLT Wonton Crunchies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż dwa arkusze ciastek pergaminem.
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki (lub w dużej misce mieszającej, za pomocą ręcznego miksera), ubić jajka na dużej prędkości, aż będą gęste i spienione, przez 8 do 10 minut.
Dodaj ekstrakt migdałowy. Jeśli używasz miksera stojącego, przenieś mieszaninę jaj do średniej miski, a następnie wyczyść i osusz miskę miksera.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową (lub w innej dużej misce, jeśli używasz ręcznego miksera), połącz cukier, mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, Anyżek i kardamon i wymieszaj na małej prędkości, aż do wymieszania.
Dodaj mieszaninę jaj, zwiększyć prędkość do średniej, i pokonać, skrobanie boki miski w razie potrzeby, aż połączone. Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszać migdały aż do połączenia.
Użyj dużej miarki do lodów lub miarki 1/4 szklanki, aby uformować ciasteczka i umieścić na przygotowanych arkuszach ciasteczek w odległości około 2 cali. Delikatnie wciśnij każde ciastko na spłaszczony dysk. Przykryć arkusze folią i przechowywać w lodówce na noc.
Aby upiec, umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Wyjmij ciasteczka z lodówki i zdejmij folię.
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, przez 15 do 20 minut, aż krawędzie ciasteczka są złote; obrócić patelnię w połowie czasu pieczenia. Schłodzić ciasteczka całkowicie na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni w temperaturze pokojowej.