Wolnostojący Mostek Wołowy Teriyaki

Wolnostojący Mostek Wołowy Teriyaki
Przepis powolne kuchenka Teriyaki wołowina mostek może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w przybliżeniu 8 godzin i 30 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 633 kalorie, 81g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz teriyaki baste i glazury, mostek wołowy, skórka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj BBQ Slow-Cooker mostek wołowy, Wolnowarowy mostek wołowy, oraz Slow Cooker Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń tłuszcz z wołowiny. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę. Wierzch z cebulą. W małej misce wymieszaj glazurę teriyaki i skórkę pomarańczową; zalej wołowiną i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
3
Usuń wołowinę z powolnej kuchenki; umieść na desce do krojenia. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
WolnowarWolnowar
4
W małej misce wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszać do soków w powolnej kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
6
SOS podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn