Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka łatwe włoski kiełbasa zupa jarzynowa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciecierzycy, liść laurowy, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu, oraz Włoska zupa jarzynowa z białą fasolą.
Instrukcje
1
Gotuj kiełbasę na dużej patelni, aż nie będzie już różowa, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Drenaż. W 3 1/2 lub 4-quart powolnej kuchence, połączyć gotowaną kiełbasę i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem cukinii i sera; mieszać delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 9 godzin.
4
Około 30 minut przed podaniem wyjąć i wyrzucić liść laurowy z zupy. Delikatnie wymieszać cukinię. Przykryć; gotować dodatkowe 30 minut lub aż cukinia będzie miękka.