Wolnoopalacz duszone żeberka z puree ziemniaczanym

Wolnoopalacz duszone żeberka z puree ziemniaczanym
Powolne gotowanie duszone żeberka z puree ziemniaczanym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1363 kalorii, 51g białka, oraz 122g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, wino, skondensowaną złotą zupę grzybową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Balsamiczne-duszone żeberka z puree chrzanowym, Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym, oraz Duszone żeberka wołowe z Tortelloni w sosie śmietanowym Marsala (Wolnowar ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Top z liśćmi laurowymi, sosem Worcestershire, sosem mieszanym (wytrawnym), winem i zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Liście LauroweLiście Laurowe
SOSSOS
żeberkażeberka
ZupaZupa
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
3
Łyżka nadmiaru tłuszczu z wierzchu sosu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
4
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Serveribs z puree ziemniaczanym, sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn