Wolno gotujące ciasto z białej czekolady maliny i śmietany
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, serek, maliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Powolna Kuchenka Malina Krem Ser Kawa Ciasto, Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym, oraz Slow Cooker Malinowy Tort Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4 1/2-quart powolne kuchenka z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto, usuwając i odstawiając 1/2 szklanki suchej mieszanki.
Dodaj pudding mix, stopione masło, 2 całe jajka, 1 żółtko i wodę do ciasta wymieszać w dużej misce. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
W małej miseczce, posypać 1/4 szklanki reserved ciasto mix Na mrożonych malin. Wymieszać do pokrycia. Złóż maliny na ciasto mix mieszaniny.
Wlać ciasto do wolnej kuchenki.
W średniej misce, beat twarogu, pozostałe 1/4 Puchar ciasto wymieszać, cukier, i 1 białko jaja. Użyj noża, aby złożyć mieszankę twarogu w ciasto w powolnej kuchence, pozostawiając wstążki sera kremowego biegnące przez ciasto.
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż ciasto jest ustawiony w centrum. Wyłącz powolną kuchenkę; zdejmij pokrywę. Całkowicie schłodzić przed podaniem.