Wiosenne Sauté Warzywne
Wiosenne warzywa Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, groszek cukrowy, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenne Saute Warzywne, Wiosenne Sauté Warzywne, oraz Wiosenne Sauté Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz suszonych smalców, mocz w ciepłej wodzie, aby pokryć 30 minut. Mieszaj świeże lub wysuszone Smalce w wodzie, aby usunąć ziarno, a następnie podnieś z wody, wyciskając nadmiar i osusz papierowymi ręcznikami. Niezależnie od tego, czy używasz świeżego, czy suszonego, zostaw małe Smalce w całości i podziel je na połowę lub ćwierć większe.
Fasolę ugotować w rondlu 4-litrowym wrzącej osolonej wody 3 minuty, następnie przenieść łyżką szczelinową lub skimmerem na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Skórki z fasoli obrać palcami. (Utrzymuj wodę na wolnym ogniu, przykrytą.)
Podgrzać 2 łyżki masła w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć smarowidła, mieszając, do miękkości, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte.
Powrót wody w rondlu do wrzenia, a następnie gotować szparagi, trzaski cukru, i szalotki, aż chrupiące-miękkie, 1 1/2 do 2 protokół.
Dodać fasolę i natychmiast dobrze osuszyć w durszlaku.
Dodać warzywa i pozostałe 2 łyżki masła do smażenia i wrzucić do połączenia. Wymieszać z miętą, solą i pieprzem do smaku i podawać natychmiast.
* Suszone morele można namoczyć i poklepać na sucho 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. * Fasolę Fava można gotować i obrać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. * Należy pamiętać, że fasola fava może powodować potencjalnie śmiertelną reakcję u niektórych osób z basenu Morza Śródziemnego, Afryki i Pacyfiku. * Szparagi, zatrzaski cukrowe i szalotki można przycinać i kroić 1 dzień wcześniej i schładzać w szczelnych plastikowych torebkach wyłożonych zwilżonymi ręcznikami papierowymi.