Wiosenne Risotto

Wiosenne Risotto
Wiosenne Risotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, marchewkę, zieleninę grochową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wiosenne Risotto, Wiosenne Risotto, oraz Wiosenne Risotto dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn