Winogrona w kajaku
Need a wegańskie przystawki? Winogrona w kajaku przekąska może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 106 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło z nasion słonecznika, kalifornijskie winogrona, patyczki precla i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 108 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Winogrona Marynowane, Schiacciata z winogronami, oraz Surówka Czerwona Z Winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób częściowy kawałek lub dwa w dół kręgosłupa każdego kawałka selera, więc leżą płasko na talerzu.
Rozłóż 2 łyżeczki masła orzechowego, migdałowego lub nasiennego do każdej łodygi selera.
Umieścić winogrona w rzędzie wewnątrz selera, naciskając je lekko do masła orzechowego. Pozycja 8 precel kije wzdłuż boków każdego selera "canoe", aby wyglądać jak wiosła dla winogron " wioślarze.”