Wietnamskie Kulki wieprzowe z gorącym i kwaśnym sosem do zanurzania

Wietnamskie Kulki wieprzowe z gorącym i kwaśnym sosem do zanurzania
Wietnamskie Kulki wieprzowe z gorącym i kwaśnym sosem zanurzeniowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest to raczej tanie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jeśli masz nam PLA, trawę cytrynową, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paszteciki wieprzowe z trawy cytrynowej z wietnamskim sosem do maczania, Paszteciki Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej Z Wietnamskim Sosem Do Maczania, oraz Okłady z krewetek i wieprzowiny z wietnamskim sosem do maczania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn