Wietnamskie Kotlety Wieprzowe
Przepis Wietnamskie kotlety wieprzowe może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 50 minut. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka pieprzu, unseasoned octu ryżowego, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Epicurious ma 32 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Po Wietnamsku Ze Świeżą Sałatką Ziołową, Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową, oraz Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać szalotkę, brązowy cukier, sos rybny, ocet i pieprz. Za pomocą widelca przebić kotlety wieprzowe na całej powierzchni (aby marynata szybciej przenikała) i dodać do marynaty w naczyniu. Obróć się do płaszcza. Przykryć i niech kotlety schabowe marynować w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu, 20 minut.
Kotlet schabowy wyjąć z marynaty, zeskrobując nadmiar (marynata rezerwowa do sosu).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe lekko doprawić solą. Gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Odstawić kotlety schabowe na 10 minut przed podaniem.
W międzyczasie doprowadzić marynatę do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 4 protokół.
Podawać kotlety wieprzowe z zredukowaną marynatą i połówkami limonki.
DO AHEAD: kotlety można marynować 1 dzień wcześniej. Wyluzuj, od czasu do czasu obracając torbę.
W porcji: 560 kalorii, 27 g tłuszczu, 0 g błonnika