Wietnamskie Kotlety Wieprzowe

Wietnamskie Kotlety Wieprzowe
Przepis Wietnamskie kotlety wieprzowe może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 50 minut. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka pieprzu, unseasoned octu ryżowego, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Epicurious ma 32 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Po Wietnamsku Ze Świeżą Sałatką Ziołową, Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową, oraz Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszać szalotkę, brązowy cukier, sos rybny, ocet i pieprz. Za pomocą widelca przebić kotlety wieprzowe na całej powierzchni (aby marynata szybciej przenikała) i dodać do marynaty w naczyniu. Obróć się do płaszcza. Przykryć i niech kotlety schabowe marynować w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Sos RybnySos Rybny
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Kotlet schabowy wyjąć z marynaty, zeskrobując nadmiar (marynata rezerwowa do sosu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe lekko doprawić solą. Gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Odstawić kotlety schabowe na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
5
W międzyczasie doprowadzić marynatę do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podawać kotlety wieprzowe z zredukowaną marynatą i połówkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
DO AHEAD: kotlety można marynować 1 dzień wcześniej. Wyluzuj, od czasu do czasu obracając torbę.
8
W porcji: 560 kalorii, 27 g tłuszczu, 0 g błonnika
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn