Wietnamskie Grillowane Kanapki Z Wieprzowiną
Przepis Wietnamski grillowane kanapki wieprzowe klopsiki jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja zawiera 1118 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $3.99 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, kasztany wodne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamskie Kanapki Wieprzowe Z Grilla, Wietnamskie kanapki z grillowaną wieprzowiną, oraz Wietnamskie Kanapki Z Jagnięciną.
Instrukcje
Namoczyć sześć 10-calowych szaszłyków bambusowych w wodzie przez 20 minut; odcedzić.
Tymczasem na średniej patelni podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego.
Dodać czosnek, chiles i szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać wino ryżowe i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w sosie pomidorowym i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Wymieszać 1 łyżkę sosu rybnego.
W dużej misce delikatnie wymieszać mieloną wieprzowinę z cebulą, kasztanami wodnymi, skrobią kukurydzianą, posiekaną kolendrą, kimchi, sosem sojowym, pieprzem, olejem sezamowym, ubitą mieszaniną jaj i pozostałą 1 łyżeczką oleju roślinnego i 2 1/2 łyżki sosu rybnego. Używając zwilżonych rąk, rozwałkuj mieszaninę na 30 klopsików. Wątek klopsiki na szaszłyki i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Rozpal grilla. Lekko umyć klopsiki z olejem roślinnym i grill na gorącym ogniu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Połowę rolki wzdłuż bez cięcia przez całą drogę. Połówki klopsików, wrzuć je do bułek i polej sosem pomidorowym. Top z szybkich marynowanych marchwi i gałązek kolendry i podawać z ostrym sosem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!