Wietnamski sos do zanurzania może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.84 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 526 kalorii, 13g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Mieszanka wody, czosnek w proszku, pieprz chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to drogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Wietnamski Sos Do Zanurzania, Wietnamski Sos Do Zanurzania Przepis, oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć sos rybny, ocet ryżowy, woda, cukier, czosnek w proszku i pieprz chile. Mieszać do rozpuszczenia cukru. Smak, aby upewnić się, że słodkie, kwaśne, słone i pikantne smaki są zrównoważone i dostosować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.